FÖRSÄKRINGAR

 RPG:s MEDLEMSFÖRSÄKRINGAR!

Personförsäkringar anpassade för dig!

När man blir pensionär förändras försäkringsskyddet ofta utan att man tänker på det. Försäkringar från arbetsgivare och fackförbund upphör och gäller i regel inte efter 65 år. Behovet upphör dock inte bara för att man blir pensionär, snarare tvärtom, många har ett mer aktivt liv  som pensionär än som yrkesverksam.

Som medlem i RPG erbjuds du liv- och olycksfallsförsäkring via vår samarbetspartner Söderberg & Partner. Den är förmånlig och du behöver inte fylla i någon hälsodeklaration när du ansöker om försäkring. 

Som ny medlem har du möjlighet att teckna både liv- och olycksfallsförsäkring utan kostnad de tre första månaderna. Du är dessutom försäkrad i samband med alla arrangemang som är anordnade av RPG. 

Sakförsäkringar! 

RPG:s medlemmar erbjuds hem- och bilförsäkring hos IF via Smart Senior. Medlemskap i Smart Senior ingår utan kostnad för medlemmar i RPG och du kontaktar Smart Senior för att aktivera rabatterna.

Faktablad och Ansökan finner du här!

Observera att det krävs att du har ett aktivt medlemskap i RPG som förnyas varje år för att teckna och behålla försäkringarna.

 Har  du frågor kring  RPG:s medlemsförsäkringar kontakta  våra samarbetspartners som hjälper dig.  

* Ring Lars Boman tel.070-960 21 84 eller mail. lgboman45@gmail.com

  • RPG Livsförsäkring och RPG Olycksfallsförsäkring. Kontakt: Söderberg & Partners. Telefon: 060-14 40 40, rpg@soderbergpartners.se
  • RPG Hemförsäkring , Bilförsäkring , Fritidshusförsäkring och Villaförsäkring.

 Ange att du är medlem i RPG.

Du är dessutom försäkrad i samband med alla arrangemang som är anordnade av RPG. 


Dela den här sidan