Vårhälsning

Som nyvald ordförande vill jag hälsa alla, både gamla och nya medlemmar, välkomna till vår gemenskap. Vi är en förening för dig oavsett om du kallar dig senior, pensionär eller kanske medelåldersplus som vill träffa vänner att vara tillsammans med. RPG är politiskt obundet men med kristna värderingar samt ekumeniskt och inte knutet till något samfund.

Förutom en stimulerande gemenskap vid våra program, i studiecirklar och uteaktiviteter vill vi vara en röst både i kommun-, regions- och rikspolitiken genom aktivt deltagande i olika samarbetsråd.

Våren börjar kännas i luften och vi blir lättare till sinnes. Naturen vaknar, vårblommorna tittar fram i soliga lägen och sjöfåglarna dyker glatt i Borgmästarfjärden. Dagarna blir längre och både morgnar och kvällar ljusare vilket påverkar oss positivt. När nu restriktionerna orsakade av coronapandemin släppts har vi i RPG återupptagit verksamheten i normal omfattning, men vi uppmanar till fortsatt försiktighet och förutsätter att deltagarna har valt att vaccinera sig. 

 

 

 

 

 

Med vänlig hälsning

Pär Tyrberg ordförande.