Ordförande har ordet!

Kära RPG vänner! Inte anade vi att pandermin skulle hindra oss att träffas på över ett och ett halvt  år! Hela våren och sommaren gått och vi har bara kunnat träffas vid promenaderna och vid sommarcafeet.  Men nu verkar det ljusna då de flesta av oss blivit vaccinerade och restriktionerna verkar avta!

Sommarcaféet i Mariedal som föregående år var mycket uppskattat startade 30 juni med en festlig nyöppning då Gullveig och Barbro medverkade med sång och musik. Varje onsdag därefter har vi mötts och delat gemenskap och fått tid för samtal. Det har varit varierande program. Några gånger har regnet hindrat oss från att vara utomhus. Men vi har då kunnat sitta i Mariedalskyrkans fina kafe och umgåtts coronasäkert och lyssnat till sång och musik, till olika livsberättelser eller andra bidrag.

)Åhusdagen anordnas 15 september. Åhusgården har meddelat att man kan ta emot 150 deltagare smittsäkert.Vi har bokat buss, men på grund av restriktionerna som vi ännu får dras med kan bussen endast ta 30 resenärer. Skulle det bli fler anmälningar skall vi försöka lösa det med privata bilar. Elisabeth och Pär Tyrberg (tel 0708-478910 alternativt email:  etyrberg@gmail.com) tar emot anmälan så anmäl dig snarast. Kostnaden för dagen är endast 340 kr vilket inkluderar resa, kaffe vid ankomsten och innan avresa, lunch samt intressant program tack vare att distriktet ersätter oss för halva resekostnaden. Avgiften skall vara inbetald före 8 sept. antingen via swish 123 533 0766 eller bankgiro 5101-5857. Avresa sker från Mariedalskyrkan kl 08 00, beräknad hemkomst omkring kl 18. Vi ser fram mot en fin dag! RPG universitetet i Lund anordnas 12 november om prognoserna angående coronasmittan håller sig.

Jag ser fram mot en fin höst då vi kan återuppta normal aktivitet med iakktagande av försiktighet, hålla avstånd, tvätta händerna, ja  ni vet de vanliga råden! Studiecirklarna startar, RPG samlingarna, promenaderna - det blir full aktivitet och alla är välkomna! 

Asta Carlsson

 

 

 

Hälsningar

Asta Carlsson ordf.