Ordförande har ordet!

Våren har kommit eller är det sommar redan? Har just njutit av en fin påskhelg ute på Utlängan och umgåtts med släkt och vänner. Tycker tiden flyger iväg och snart är det slut på vårterminen.

Planering av höstens program är inne i sin slutfas och snart kan ni se det här på hemsidan. Det är som vanligt ett rikt varierat program som jag hoppas skall tilltala många. 

Under sommaren kommer vi tillsammans med Mariedalskyrkan ordna med sommarcafé på onsdagar kl 13-15 i Mariedalskyrkan med början efter midsommar och fortsätter juli månad ut.

Det blir tillfällen till gemenskap och samvaro runt kaffeborden. Vid fint väder samlas vi utomhus och vid regn inne i kyrkan. Om det behövs hjälp med transport för att komma dit gör vi försök att arrangera det. Hör av er till någon i styrelsen.

Åhusdagen den 12 september: Sten Hallonsten, kyrkoherde i Lund och konfirmandkonsulent i Lunds stift samt Janeric Johansson, konstnär och Kinakännare kommer att medverka. Det blir ett mycket intressant program som vi får del av. Som vanligt åker vi buss från Mariedalskyrkan. Anmälan sker till Elisabeth Tyrberg tel 070-8478910 senast 2 september och inbetalning av avgiften 400 kr som inkluderar bussresan, kaffe och lunch.

Vårresan 24 maj till Backåkra är fullbokad och vi ser fram mot en trevlig dag på Österlen.

Med önskan om en skön vår-försommar!

 

Hälsningar

Asta Carlsson ordf.